onsdag 24 februari 2010

Sötnos!


Idag har jag och Ozzy varit hos mamma o hjälpt henne o skotta av lite snö från taket. Hon har nyligen bytt pannor osv så hon är så rädd om sitt tak. Det gick väldigt fort. Läskigast var i gå ner då jag verkligen hatar stegar!!! Sen vart det en promenad med Ozzy o sedan lunch. Sen vart det hemfärd.

Nu har jag nyss lektränat lite med Ozzy. Vi har inte så seriös träning, då jag inte kan så mycket. Utan mest för att göra någonting kul! Det är ju såå kul o få beröm! Han är så duktig. Det vi gjorde idag var, vet inte ens vad det kallas haha, inkallning med att stanna på mitten för att sedan kallas in igen helt. Förut när vi tränat det så har vi gjort så att han ska lägga sej på mitten o sedan komma in helt. Det har han satt perfekt, men nu gör han alltid så, även om jag inte säger något så stannar han på mitten, lägger sej ner o springer sedan vidare in till mej. Haha söt! Då fick jag för mej idag att träna lika, fast att han bara ska stanna på mitten, inte lägga sej alltså, bara stå stilla för att sedan kallas in helt. Lite knivigt i början men sedan satte han det=) Allt för en köttbulle=)

I helgen var jag o Kenny ute o skottade o Ozzy var självlart med, mest ivägen men han tycker det är så kul när man kastar snö. Efter ett tag så ville han oxå "skotta". Han tog sikte på den största snöhögen o började gräva o gräva. Tillslut så hade han gjort en liten grotta som han la sej i. O där låg han sen=) Nästa gång vi gick ut så sprang han raka vägen dit o la sej. Så söt! O idag har han varit där o grävt lite igen för att sedan lägga sej. Han är så duktig!! Skottar vi så skottar han=)

Syns inte riktigt på bilderna men hålet är rätt djup osså går det in lite bakåt så hans bakdel var täckt, lr hur man ska förklara. Han grävde alltså inte bara neråt utan bakåt oxå=)






4 kommentarer:

Mirre sa...

Ohhhjj vad snö ni också har, huas bevare =D.Men hundarna älskar det ju =D.

Allt bra här minsann =D. Skönt att höra att de tär det med er =D.

javisst är det söta =D
kram

Mirre sa...

japrecis, det hade han råd med, drygt att de kommer, de vill ju spela på samvetet, det är ju så de får in pengar.

kram

Unknown sa...

Grattis på 2-årsdagen Ozzy!
Nospuss från oss!

Mirre sa...

Ja det känns ju verkligen som oma tt denna snön förstör mera, samt nu då det varit sportlov så kan den gärna få försvinna =)

kram