måndag 2 maj 2011

Skrutten är då pigg iaaf, det som är huvudsaken!! =)
Grannen ringde nyss då hennes hund oxå har börjat hosta. O en kompis till henne, vars hund har hostan, så de e med all säkerhet där den kommer ifrån. Men det lustiga är att grannen inte hade sin hund med sej när de träffades under tiden den vart sjuk, utan hon har åkt i deras bil en gång då o sen kommit hem till sin hund. Så måste hon ha haft virusar på sej som sedan kommit på hennes hund. Eller nått..jaja nu får Ozzy o Thilda vara ifrån varandra ett tag o ta de lugnt o friska på sej så de inte smittar varandra igen.


2 kommentarer:

Johanna sa...

Jäkla smitthärd! Hoppas hostan avtar snabbt så ni får sova lite :)

Sofie sa...

Gahh men nu vet ni ju i alla fall vem som kanske hade det först :) Smittan är luftburen så man kan få dem med sig hem på kläderna. Jättevanligt att många hundar blir sjuka vid tex stora inomhus utställningar. Människor som har valpar hemma brukar undvika de här utsätllningarna eller byta kläder när de kommer hem och duscha om de har varit i väg på utställning.

Tänk på att inte träffa andra hundar ett tag efter att de har slutat hosta för att vara på säkra sidan. Mina har inte fått det i alla fall och det är jag glad för. Inte bra för små och gamla hundar så Anka är lycklig :)

Hoppas Ozzy kryar på sig fort.