onsdag 21 december 2011

Dagarna springer iväg! Igår blev de en tripp till Ica Maxi för storhandling! O nog blev den stor allt, hualigen!! Men då köpte ja ingen julmat utan vanlig mat så vi klarar oss ett tag! Skönt o ha kyl, frys o skafferi fullt över jul så man slipper ut o kångla me röda dagar o så..
Ozzy går de då ingen nöd på! Märker inte av nån smärta alls utan springer på som vanligt. Va ju en bra tå som klon gick av på. Ena "lillfingret". Enda ja märker e att han inte kraffsar me den tassen, men de kan man ju förstå.
Idag är det föräldragrupp. Få se hur de går o roa Filip under tiden. Sist hade vi vart i Borlänge på bla babyfotografering innan så han hade bara sovit en kort stund så de blev en väldigt grinig Filip efter en timme. Så då gick vi hem ist o han slockna direkt i vagnen. Svårt för han o koppla av där med alla barn och föräldrar.
Bilderna från fotograferingen har kommit oxå o de va sååå bra!!! knäppte kort på de me mobilen så ja ska lägga in sen, säkert blir de inge bra men men jaja=)
Skulle beöva en dator man kan prata med, så skriver den det man säger hihi. Svårt ibland (som nu tex) o skriva me en hand o en unge sovandes i den andra=) men mysigt är det!!<3

Inga kommentarer: