måndag 27 februari 2012

Lite bök i natt men inge mat! Det går frammåt här! Väntar bara på bakslag haha, brukar ju alltid komma ett. När masn tror man kan de små liven så ändrar de sej!=)
Imorn är det bvc o andra vaccinationen, 6 månader vaccinet. En vecka innan 6 månaders dagen. Gruvar mej lite för de 2 sprutorna, men ska försöka koppla bort de. Vissa säger att dessa 2 verkar ha gjort ondare än de första 2. O reagerat mer. Filip va bara liiiite lite kinikig efter de första 2.. Han grät stort en sväng då på kvällen, men då fick han en alvedon så gick de över.
Bvc sa att de kan ha ont där sprutorna tagits o om de va mycke kinkiga så kunde man ge alvedon.
Första o enda gången han fått en alvedon i sitt liv. Tänker ofta på hur tur vi haft som inte haft nå större bekymmer med honom hittills. För hans skull. En kompis dotter fick feber tidigt så de vart akuten direkt. Under 3 månader måste man åka in om de får feber...Heller inga större förkylningar, vissa kan bli så täppta i näsan så de inte kan andas alls. Filip har bara haft mindre förylning. Snorigt men inte så han får andnöd. Nej vi har haft tur hittills. Känns bättre om de blir nå tok om han är lite äldre...
Nu ska ja klä på mej o äta lite frukost=)

Inga kommentarer: