söndag 12 augusti 2012


Idag har vi varit på skogspromenad i 1,5h.
Ja vi fuskade rejält med Ozzys hållning, men de måste man få göra ibland.
De vill att jag har han kopplad i skogen då han tänker mer på vart han sätter fötterna då.
Men Ozzy är en hund som älskar att vara lös o få upptäcka, o ska vi ta de ifrån honom helt så skulle livet kännas tämligen värdelöst för honom.
O han har haft jätte roligt! Det syntes verkligen!!=)
Sen tok-springer han ju inte hela tiden, bara i början i rena glädje skutt=)

Jag plockade lite blåbär=) Riktigt stora o fina hittade jag på!
Filip o pappan va oxå med o vagnen fick känna på riktig terrängkörning till o från=)

Efteråt lyxade vi till det med pizza. O vi åt ute på altanen o Filip kröp omkring där ute med oss. Så här jag han grina till o ser när jag tar upp honom, som ett blåmärke på vaden på framsidan. Tittar närmare o de e en flisa som åkt in. Större än en sticka o åkt mer som rakt in i benet o inte jäms med som en sticka brukar. Kände på benet o uppskattade "knölen" till ca 0,5cm lång. Fick verklgen inte ur den heller hur vi än gjorde. O när vi var på där så grät ju Filip, men annars verkade han inte störas.
Ringde 1177 o rådfrågade iaf så ja kunde känna mej lugn. Gud man blir helt nojjig för minsta lilla. Så vi har tagit deras råd o dränka en bomullstuss med sårsprit o lagt på, sedan plastfolie utanpå så spriten inte dunstar lr så. Sen tog ja en liten benlinda utanpå.
Så skulle vi titta igen imorn, har man tur kan de ha luckrats upp o den åkt ur lr iaf lättare o få ur. Annars skulle vi ta hjälp av distriktan.

Nu sover han sött iaf=)

Vi är trötta vi andra oxå så de blir nog en tidig kväll!=)



Inga kommentarer: