lördag 8 maj 2010

I morse tog jag av tratten när de var morgonrastning o frukostdax. Den fick sedan vara av en stor del av dagen. Han skötte sej exemplariskt. När jag sen gick iväg ut en snabbis med soporna så märkte jag när jag kom till altandörren igen att gardinen guppade lite konstigt. Flög då in o märkte att han slickat på de lilla av såret som e kvar. Kikade direkt o såg att han slickat bort lite skorv..attans! Hände tidigare i veckan oxå då vi var ute på gården efter en promenad, så stod jag o tittade på när Kenny o hans kompis flyttade mammas husvagn. När ja tittar på Ozzy så ligger han o slickar sej. Men de läkte ihop till ny skorv tills dagen efter. Så de här läker nog ihop lika snabbt.

Nu på kvällen åkte jag o Kenny iväg med Ozzy till den efterlångtade åkern. Vi har inte varit där sen förra året. Väl där åkte tratten av o vi busade massor!! Ozzy sprang som en galning där! Så härligt o se.Han har ju inte sprungit sådär på 2 veckor!
Sen var det nån som blev supertrött vill jag lova! Han flåsade o flåsade! Hihi, de e våra gamla vanliga Ozzy efter ett besök på åkern!=) Sen blev de fort hem o dricka massor av vatten. Nu ligger han deckad i hallen. Sover nog gött ikväll kan jag tro!



1 kommentar:

Mirre sa...

Ja då är de snabba de små rackarna allt =D..

Hoppas att det komer en skorpa då =D

Allt bra annars
kram