onsdag 21 juli 2010

Varit hos veterinären

Idag hade jag tid hos vetten med Ozzy. Blev i hedemora då den andra vetten aldrig behagade att svara i telefonen.
Fick lov att ge Ozzy lite lugnande då de var helt omöjligt o raka honom idag. Då eksemen satt så långt upp mot örat, samt när vetten skulle kika o grejja i öronen.
Så nu är eksemen framrakade riktigt o jag bad honom kika i öronen då jag haft en magkänsla att allt inte stod rätt till där. Rätt o riktigt så hade Ozzy inflammation. Han sa även att de kan vara den som spökat fram eksemen iom att de sitter alldeles neranför öronen. O om han kliar sej för att örat irritrerar så kan de lätt riva upp ett eksem. I vilket fall så ska de bli bra nu iaf. Fått penecellin o salva samt örondroppar. Tyckte dropparna var lite svåra. Ska ha i 9-10 droppar i vardera öra, men konsistensen e så tjock att den blir så ojämn o få ut, vissa droppar blir större än de andra o ibland rinner en stor klutt ut. O Ozzy var inte särskillt inponerad av dropparna i öronen heller.
Fick även ett par droppar att ha vid behov efter denna kuren, tex efter bad i förebyggande syfte. Helt ofarliga droppar men som förebygger. Men nu har vi badförbud de närmsta 14 dagarna tills kurerna e klara. Lite trist men vad gör man!


2 kommentarer:

Brittis o Bianca sa...

Hoppas att Ozzy blir bra snart. Det är tråkigt med badförbud. Kram o nospuss från Bianca o Brittis

Mirre sa...

Nämen snutten då, men de är jättebra i Hedemora ju =D, det är la inte så långt för er?

Skönt att det ska bli bra nu
kramar