måndag 19 juli 2010

Idag tog vi morgonpromenaden med Sofie o flickorna. Det var såå varmt så vi stannade till vid en strand så hundarna fick bada lite. Ozzy flög i som en orkan. Astrid efter o putta lite på honom, osså var de igång! Haha så kul o se hur bra han o Astrid kommer överens. Ankan va oxå lite busig med han ett tag o Ozzy verkligen stortrivdes med flickorna i vattnet. De brydde sej inte ens i att en annan hund gick förbi med sin matte på cykelvägen alldeles bakom oss. De hade fullt upp med varandra. Ok, Ozzy hade sina goldenfnatt o for upp o sladda lite i sanden o lika fort i vattnet igen. O upp på bryggan o hoppa i igen. En gång när han hoppade i var han rätt långt ut på bryggan så när han hoppade i så försvann hela Ozzy under ytan=) fast lika fort upp igen=) så söt!
Väl hemma vart de torka torka torka.
Synd vi inte hade kamera med oss. Fast men orkar ju inte släpa på något i denna värmen...

Försökte ju ringa vetten imorse oxå. Började ringa tio i 8. Baaaara upptaget! Men vid halv 10 fram till halv 11 gick det signaler, men då svarade ingen ist. Gaaalen!!! De har telefontid fram till halv 11. Får prova imorn igen.

Idag har vi även gjort klart de sista i rummet uppe som vi renoverat lite. I det rummet som jag tidigare i år lagt in bilder efter tapetsering här i bloggen. Nu är alla möbler o så på plats oxå. Vart riktigt bra!

Har även varit hos Johanna o klippt o färgat håret idag. Så nu är man fin till semestern!=) Vart en aning mörkare med blond i underhåret. Eller inte riktigt underhåret utan i mitten av skallen. Hade tidigare en blond effektslinga på ena sidan bara, o nu fick den fortsätta runt om. Så om man tänker mitt huvud bakifrån så är de först mörkt under, sen blond emellan, o sen mörkt över. Sticker ut lite blondt här o där. Äh, svårt o förklara!!=)

O ett stort GRATTIS till Ozzys uppfödare Madeleine, till de fyra flickorna som kommit!!=D

1 kommentar:

Sofie sa...

En bild på frillan kanske :)