torsdag 5 augusti 2010

Nattliga äventyr

Inatt tog vi bilen o åkte upp i Nornskogen. De e massa vägar i skogen som går överallt o man vet aldrig vart man hamnar. Väldigt kul, spännande o mysigt. Inatt fick vi iaf beskåda 3 älgar (en ståtlig herre o 2st damer), 1 lo, 2 harar o diverse paddor o grodor. Jäklar va fint loet var!! Men de måste ha varit en liten unge bara då den inte såg så stor ut. Har aldrig förut sett ett fritt lo.

Det är de som är själva tjusningen med skogen på natten, man vet aldrig vilka djur man får se. Ozzy vart lite till sej när vi kom fram till den tredje älgen=) Då vaknade han till o spanade o spanade!!!=)

Vi åkte hemifrån vid kl 00. Började med att åka förbi ett ställe där de spökar på. Men vi tordes inte kliva ur bilen så vi åkte ganska så snabbt vidare. Hade en tanke en gång o släppa ut Ozzy där, o se ifall han reagerade. Men jag tordes inte det heller. Om soökerna kanske skulle ta honom=P
Hemma var vi 03.20. Väääldigt sent! Men va fasiken, man har ju semester o de e på natten de e mysigast o störst chans att man får se lite djur!
Ändå var man uppe tidigare idag än vad jag varit nån dag på hela semestern tror jag, haha!!

2 kommentarer:

Mirre sa...

haha vilka ideér ni tar för er, fniss. Men ni fick ju se en massa fina djur ju.

Näee hade inte velat släppa ut Bellman sådär, så det gjorde du rätt i

Allt bra annars?
kramar

Mirre sa...

Ja men det är klart =D, hehe. Då är deras små ögon som nattlampor =D

Hoppas att du får en bra helg
kramar