söndag 6 februari 2011

Igår ringde Thildas matte. Thilda som vi var hundvakt åt förut. O hon undrade om Ozzy ville följa med henne o en kompis upp i skogen på prommis... Det tackade vi mer än gärna ja till.. Så hon kom o hämtade Ozzy o de var borta i 1,5 timme. Ozzy hade lekt som en galning. De var han o Thilda o en liten labbe på 1 år som va me.
Sen när de kom hem då frågade hon om hon skulle ta med Ozzy idag oxå. Så vid 11 kom hon o hämtade honom igen så åkte de iväg till en annan skog o gick. Vilka underbara grannar man har. O de sista hon sa va, lr hon frågade hur de va me Ozzy i veckan. O ja sa de att han är hos svärföräldrarna under dagarna.
Ja men då kan vi komma förbi nån kväll så kan de leka på gården. Annars hämtar vi honom nästa helg igen.. Hihi...va goa!!!

Nu har mamma nyss varit här o gjort pannkakor. Nå ny smet som kommit som är utan mjölk. O jäklar va gott de va! Hon ska dema den smeten i veckan så hon ville provsteka lite inna. De va typ som vanligt förutom att de skulle stekas så länge på varje sida..tog lång tid. Men de var de värt!! =)

Idag har ja vart ute o fått se staden lite oxå. Riktigt skönt o komma ut. Men ja ska ju som vanligt klanta mej när ja går ut haha.. halkade till på ena trappsteget ner så ja vart o ta emot mej me den dåliga foten...de strama fint kan ja lova..ajaj....men de gick bra... sen nu så har mamma lindat om foten med en ny o fin linda..så nu är man tjusig!! hihi!!!

Nu ska ja fylla på kaffekoppen!!

Hej Hej!!


1 kommentar:

Mirre sa...

Vilka snälla grannar, sådant är underbart. Har också sådana som ställer upp självmant så rart =D

kramar