lördag 11 juni 2011



Skötbord blev IKEAS spoling. Har kollat på den länge då ja tycker den e snygg o praktisk då den bara e o fälla ihop o ställa undan sen. Samt att det är mycket facka både på sidorna o under. Köpte en extra skötbädd med överdrag o la ovanpå om det skulle hända någon olycka. Så är det bara o ta bort o tvätta=) Samt att de blev lite mjukare då oxå.





Bilbarnstol blev en Acta Graco med bas. Med bas menas att man fäster en typ platta i sätet så du bara kan klicka i och ur stolen ist för att dra bälte runt den varje gång. Det blev en svart med rutmönster som på bilden=)




Här är vagnen! En Emmaljunga Citycross med citykorg som sitter på nu. Röd o grå, kass bild men den e snygg!=) Sittdelen får vänta tills han är ca 6 mån=) Den e iaf brun o svart. Kanon nöjd!!


Köpte även en badbalja med badhjälp. Har en ställning till baljan sedan tidigare så slipper man sitta på golvet o bada bebisen. Perfekt om man har ont i ryggen osv efter förlossningen. Badhjälpen är som en liten stol som är i halvliggande ställning. Man sätter den i baljan o bebisen i hjälpen så blir det oxå lite bekvämare för mej. O så orkar man bada bebis längre än om man ska hålla i den.


Sen en säng som jag oxå älskar. Ska knäppa kort o lägga in sen. Ska inte ens försöka beskriva utan ni ska få se själva=)


Sen köpte jag MASSA olika tillbehör av alla dess slag. Så nu har jag i stort sett alls tills den lilla vill dyka upp. Bara lite småplock kvar=)

O kläder då, de har jag inte så mycket av. Men jag spar lite på de, då man inte vet hur stor bebis man får o hur fort den växer m.m. Sen så får man säkert presenter, o kläder brukar va favorit o köpa=) haha..



1 kommentar:

Marie sa...

Sedärja vad du hittat på grejer, ser väldigt praktiskt och smidigt ut skötbordet =D, samt fint med =D

ja, haha ser så ut som de har samma hårfärg, fniss.

har inte heller haft fästingmedel innan, men fästingsjukdomarna ökar ju för varje år, så tycker nog man ska skydda sin hund på ngt vis

kramar