söndag 2 maj 2010

Borde inte svullnaden lagt sej lite nu???

Kalsong va inte o tala om, han blev mer irriterad me den på. Så den åkte av lika fort..

Han e lite skavd på baksidan nu, framtill vid stygnen ser de bättre ut. Är de inte de ena så är det de andra...=/

Ska till vet imorn igen o visa upp honom. Tänker ställa massa frågor ang svullnaden. Visat bilder för ett par o fick svaret; de där skulle man kanske vilja tömma....

Känns så hopplöst just nu!!


2 kommentarer:

Mirre sa...

Nämen, förstår att du är orolig. Men veten tyckte jua tt det verkade ok.

bra att du ska till vet imorrn igen

Kram

Sofie sa...

Vad tråkigt att inte svullnaden går ner. Frågade faktiskt min uppfödare igår angående Ozzy. Hon har själv kastrerat två hanar. En som började blöda väldigt mycket fast det var samma dag och en som inte har haft några komplikationer alls. HOn sa att det var vanligt att de blev riktigt svullna efter op. Det man skulla vara aktsam på var om det blev en blödning innanför såret som inte kommer ut.
Så fråga veterinären i morgon om det är vätska bakom. Är det vätska bakom så måste det ut och det är ju svårt om det är ett stängt sår. Det var det som hände min maya när såret sprack efter en vecka. Inte för att jag vill skrämma upp dig men fråga honom en massa frågor som du undrar över.
Förstår att det känns hopplöst att ha opererat en helt frisk hund men det kommer att lösa sig. Efter helvetet kommer solsken. Jag ångrade mig massor men nu är jag nöjd fast det var ett helvete.
Massor med kramar.