lördag 7 maj 2011

Igår tog jag stödstrumpor på mej när jag jobbade. Hade ingen praktikant med mej så jag visste att de skulle bli mycke stå. Vart rekomenderad o ha sånna när ja jobbar så man inte får åderbråck o fetingvader o så..
Iaf...efter 45 min värkte de så jädrigt i benen så jag visste fan knappt vart ja skulle ta vägen..samma värk hade jag när jag flög o hade strumporna. Jag trodde då att de va själva flygningen, trycket i sej då. Men nu förstod ja ju att de va strumporna. Skit skönt o sätta upp benen i högläge men va hjälpte de när de kom folk hela tiden. Till slut rullade jag ner dom o guuu va skönt =) Haha!

Så kom en gammal klass kompis in, som jag kom på att hon nyss utbildat sej till sjuksköterska. Så jag frågade henne varför de gjorde så nedringens ont me strumporna, la väl till skitgrejjer o en o annan svordom hihi. Då sa hon att när jag sätter på sånna strumpor så börjar de o trycka bort vätska i benen som jag redan fått dit o de gör skitont. Skulle göra on de ett par dagar me strumporna sen skulle de vara guld värda.. O jag som inte ens visste att jag fått vätska i kroppen än...Hmmm...jaja får pina mej med dom ett tag till då så man får bort vätskan...

Idag ska jag iaf göra Melodikrysset, det brukar farmor alltid göra o jag måste prova o kolla vad jag klarar hihi!

Sen kl 11 ska vi kolla på kosläpp!=) Milko-kossorna ska få komma ut! De blir nog suuuperglada, hihi!!!!=)



Inga kommentarer: